A túrót habosra keverjük 2 tojással, a pudingporral, a porcukorral, a tejszínnel és 1 csipet sóval.
A tésztát kitekerjük, a sütőpapírt eltávolítjuk róla és egy kivajazott, kapcsos tortaformába nyomkodjuk. Az alját villával megszúrkáljuk, a túllógó részeket levágjuk.
Ezután a tésztát meghintjük a darált mandulával, majd elrendezzük rajta a megtisztított és felaprított epret, majd rákanalazzuk a pudingos keveréket.
A tésztaszéleket egy kevés felvert tojással megkenjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 50-60 perc alatt megsütjük. Friss eperrel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.