Elkészítés: 1. A karfiolt rózsáira szedem, és ételízesítős vízben majdnem puhára főzöm.
2. A rizst kis olajon megfuttatom, majd felöntöm 1,5 csésze vízzel, és felforralom. Kevés forrás után elzárom, és fedő alatt pihenni hagyom.
3. A füstölt tarját felkockázom, és kevés olajon (lehet libazsír is - azzal még finomabb) elkezdem pirítani. Amikor már majdnem jó, hozzáadom a felkockázott csirkemellet is, majd rászórom a gyros fűszerkeveréker. Amikor a hús majdnem megsült, hozzákeverem a rizst és a karfiolt. Ezt a keveréket tűzálló tálba borítom, a tetejére sajtot reszelek (vagy a sajtkrémet rányomom). Sütőbe teszem, és addig sütöm, amíg a teteje picit megpirul. (Ha nagyon száraz lett a keverék, a karfiol főzővizéből lehet a tálba aláönteni.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.