Elkészítés: 1. A karfiolt rózsáira szedem, és ételízesítős vízben majdnem puhára főzöm.
2. A rizst kis olajon megfuttatom, majd felöntöm 1,5 csésze vízzel, és felforralom. Kevés forrás után elzárom, és fedő alatt pihenni hagyom.
3. A füstölt tarját felkockázom, és kevés olajon (lehet libazsír is - azzal még finomabb) elkezdem pirítani. Amikor már majdnem jó, hozzáadom a felkockázott csirkemellet is, majd rászórom a gyros fűszerkeveréker. Amikor a hús majdnem megsült, hozzákeverem a rizst és a karfiolt. Ezt a keveréket tűzálló tálba borítom, a tetejére sajtot reszelek (vagy a sajtkrémet rányomom). Sütőbe teszem, és addig sütöm, amíg a teteje picit megpirul. (Ha nagyon száraz lett a keverék, a karfiol főzővizéből lehet a tálba aláönteni.)
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.