Mossuk és tisztítsuk meg a karfiolt, majd szedjük rózsáira. Forraljuk fel a levest, kis lángon főzzük benne 10 percig a karfiolt, aztán vegyük ki, és csöpögtessük le.
Tegyünk félre a főzővizet. Vágjuk ki a paradicsomok szártövét, forrázuk le és hámozzuk meg, majd vágjuk nagyobb darabokra őket. Kockázzuk fel a pulykamellet. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra.
Teflonbevonatú serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, közepes lángon, kevergetve rövid ideig pirítsuk benne a pulykamellkockákat, aztán tegyük félre a húst. Keverjük simára a tojásokat a karfiol főzővizével és a krémsajttal.
Dolgozzuk össze a karfiolt a paradicsommal és a pulykamellkockákkal. Tegyük a keveréket egy közepes méretű tűzálló formába, és öntsük le a tojásos masszával. Süssük az ételt 20-25 percig.
Öblítsük le a metélőhagymát, rázzuk le róla a vizet, és vágjuk apróra. Metélőhagymával megszórva tálaljuk a felfújtat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.