Elkészítés: 15 dkg zsírt 4 tojássárgájával és 15 dkg porcukorral kikeverünk. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és tejföllel olyan keménységű tésztát gyúrunk, hogy nyújtani lehessen. 3 lapot sütünk belőle.
1 lapot összetörünk, vaníliás tejjel meglocsoljuk, 2 kanál baracklekvárt és 1/2 dl rumot adunk hozzá.
Közben 20 dkg vajat kikeverünk 15 dkg cukorral és 5 dkg kakaóval. A két masszát összekeverjük, és a maradék 2 lap közzé töltjük.
A mázhoz 4 tojásfehérjét 20 dkg kristálycukorral gőz fölött habbá verünk, majd bevonjuk vele a tészta tetejét. Melegen szórhatunk rá csokidarát. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.