Elkészítés: A tészta hozzávalóiból összeállítjuk a tésztát annyi tejföllel, hogy könnyen gyúrható legyen. 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra keverjük. A tejből a cukorral és a liszttel sűrű krémet fözünk, és állandó keverés mellett kihűtjük. Kétfelé vesszük. Az egyik felét vaníliás cukorral, a másik felét kakaóval és rumaromával ízesítjük.
Az alsó lapot kakaós krémmel, a másikat a vaníliás krémmel kenjük meg, a tetejét bevonjuk csokimázzal. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.