Elkészítés: A sütőtököt sütőben félpuhára sütjük.
A csirkemellet és a sertésszüzet a hártyától megtisztítjuk majd hosszanti irányban félbevágjuk őket. A réteslapot kiterítjük, tojással megkenjük. A csirke és a sertésszűz közé spenótleveleket teszünk, és a réteslapokra fektetjük. Szorosan, de óvatosan feltekerjük, és bő olajban megsütjük (4–5 perc). A maradék réteslapokat vékony csíkokra vágjuk, és azt is mellette hirtelen megsütjük.
A sütőtök mindkét oldalát (héja nélkül) serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, és egy kanál Aranyszarvas Zselét Tokaji Aszúból teszünk hozzá a serpenyőbe, ebben még megforgatjuk a tököt.
Tálaláskor a réteseket felvágjuk, a tök tetejére Aranyszarvas Zselét Tokaji Aszúból teszünk, és az olajban sült réteslap csíkokkal dekoráljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.