Elkészítés: A csirkemellekről húzzuk le a bőrt, mossuk meg, töröljük szárazra, vágjuk egyenlő nagyságú csíkokra, forgassuk lisztbe, és kevés forró olajon hirtelen süssük meg. Ízlés szerint sózzuk, hozzáadunk 1 dl ananászlét, 2 evőkanál citromlét, a bort, az elmorzsolt húsleveskockát, néhány csepp Worcester szószt, jól összekeverjük, és fedő alatt, lassú tűzön kb. 15-20 percig pároljuk, olykor megfordítjuk a húst. A jól lecsorgatott ananászt felaprózzuk, egy serpenyőbe tesszük, megszórjuk egy kávéskanál cukorral és 2 kávéskanál citromlével, erős tűzön kissé megpirítjuk, a húshoz adjuk és még kb. 5 percig együtt rotyogtatjuk. Vajas-petrezselymes rizzsel vagy tejszínes burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.