Elkészítés: 1. Kockákra vágjuk a húst. A pác hozzávalóit összekeverjük, ráöntjük a húsra. Néhány órát vagy egy éjszakát pihentetjük a hűtőben, hogy jól összeérjen.
2. A lisztet a keményítővel, a sütőporral és a sóval összekeverjük. majd a tojással, az olajjal és annyi vízzel elkeverjük, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.
3. A húskockákat a tésztába forgatjuk, és bő forró olajban kb. 5 perc alatt aranybarnára sütjük. Konyhai papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk.
4. A mázhoz a mézet, a ketchupot és a fehérborecetet jól összekeverjük, majd a lecsepegtetett falatokat beleforgatjuk, végül szezámmaggal meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.