Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, elsimítjuk, a tetejére rászórjuk a vagdalt diót, majd megsütjük. Ha kész, még forrón megkenjük a mogyorókrémmel. A krém hozzávalóit jól összefőzzük, ha kihűlt, belekeverjük a margarint. A kész krémet megfelezzük, és az egyik felébe belekeverjük a felolvasztott tortabevonót. A sárga krémet rákenjük a Nutellára, majd egy sor langyos, cukros tejbe mártott háztartási kekszet teszünk rá. Utána rátesszük a barna krémet, majd a tetejére a tejszínhabot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.