Egy kis lábosba tesszük a cukrot 1 evőkanál vízzel, és kis lángon addig melegítjük, amíg a cukor fel nem oldódik. Ha már kezd karamellizálódni, levesszük a tűzről, és 4 db tűzálló tálka aljában egyenlő arányban szétosztjuk, majd félretesszük.
Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a megmaradt cukorral. Hozzáadjuk a felmelegített tejet, alaposan összekeverjük, majd az így kapott keveréket az előkészített tálkákba szűrjük. Tepsibe tesszük, forró vizet öntünk melléjük úgy, hogy a tálkák 3/4 részéig érjen. 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk 45 percre.
Ha kész, kivesszük, és hagyjuk kihűlni. A karamellkrémet tányérokra borítjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.