Elkészítés: A tésztához a vajat a cukorral, a tojássárgájával, a liszttel, a sütőporral, egy csipet sóval összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük.
A tésztát lisztezett deszkán 1 cm vastagra kinyújtjuk, köröket vágunk ki belőle, és kibéleljük velük a kivajazott kosárkaformákat. Villával több helyen megszurkáljuk, és a sütőben kb. 15 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A kókusztejet kissé megmelegítjük, a zselatint kinyomkodjuk, és a kókusztejben felolvasztjuk. A citromot megmossuk, héját lereszeljük, levét kicsavarjuk. A héjat, 3 evőkanál levet, a cukrot, a rumot a kókusztejhez adjuk, és a hűtőbe tesszük, hogy kissé megkocsonyásodjon. A tejszínt kemény habbá verjük, amikor a krém elkezd kocsonyásodni, beleforgatjuk. A krémet 1 órára behűtjük.
A mangót meghámozzuk, a gyümölcshúst vékony szeletkékre vágjuk.
A krémből minden kosárka közepébe teszünk 1-1 nagy evőkanállal, és körberakjuk a mangószeletekkel.
A tortazselét a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük, de a szörpöt is belekeverjük. Még melegen a tortácskákra locsoljuk. Megszórjuk a kókuszreszelékkel, hagyjuk megkocsonyásodni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.