A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, vastagob lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk.
A töltelék hozzávalóit habosra keverjük, és rákenjük a kinyújtott tésztára. Feltekerjük, mint a bejglit, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A csigákat egymástól 1-2 cm távolságra, kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és addig állni hagyjuk, míg a vaj el nem kezd a tetején *kidagadni* a tésztából.
Előmelegített 180 fokos (légkevereséses) sütőben 25-30 percig sütjük. (Ha nem légkeveréses a sütő, akkor 200 fok kell neki.) Majd mielőtt pirulni kezdene a teteje, 1/2 l tej és 10-15 dkg cukor keverékével meglocsoljuk, és aranyosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.