Elkészítés: A kókuszos tésztához 5 tojásfehérjét kemény habbá verünk, hozzáadunk 15 dkg kristálycukrot, 15 dkg kókuszreszeléket, 1/2 csomag sütőport, 2 kanál réteslisztet, a végén a fél citrom levét. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és 180 fokos sütőben 15 percig sütjük.
A diós tésztához 5 tojásfehérjét 15 dkg kristálycukorral habosra verünk, majd hozzáadunk 15 dkg darált diót, 3 evőkanál kakaóport, 2 evőkanál réteslisztet, 1/2 csomag sütőport, majd hasonlóan megsütjük, mint a kókuszos tésztát.
A krémhez a 10 tojás sárgáját 20 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral világosra verjük, hozzáadunk 3 dl tejet és 1 csomag vaníliás pudingport. Sűrű krémmé főzzük, majd hűlés közben hozzáadunk 25 dkg margarint.
A tortát összeállítjuk úgy, hogy a fehér, kókuszos tésztára rákenjük a krém nagyobb részát, ráhelyezzük a barna tésztát, majd a tetejére kenjük a maradék krémet, és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.