A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd a tejben felfuttatott élesztőt és pici sót. A tésztát simára gyúrjuk, és négy cipóra osztjuk.
Ezután a tojásfehérjét a cukorral és az ecettel gőz felett robotgép segítségével felverjük. Mikor már ragadós, szálas, hozzákeverjük a kókuszt, ízlés szerint kakaóval és fahéjjal tovább lehet fokozni az ízeket. A krémet négy részre osztjuk.
A cipócskákat téglalap alakúra nyújtjuk, és megkenjük a krémmel. Feltekerjük, kb. ujjnyi vastag szeleteket vágunk a tekercsből. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc megsütjük. Akkor van kész, ha a hab rózsaszínűre pirult.
A kész csigákat fémdobozba szedjük, amiben kedvére puhulhat a tésztája.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.