Egy közepes méretű tálba szitáljuk a lisztet, beleszórjuk a sütőport, a sót és a kókuszreszeléket, majd jól elkeverjük. Hozzáadjuk cukrot, a citrom lereszelt héját, a tojások sárgáját és a margarint, és alaposan összedolgozzuk. (A tészta először nehezen áll össze, de a kezünk melegétől a margarin olvadni kezd, és a tészta is lágyul.)
Nagyobb tepsiket kibélelünk sütőpapírral. Egy kifliformát kibélelünk folpackkal, majd a tésztából tépünk egy adagot, kis rudat sodrunk belőle, és a kibélelt kifliformába nyomjuk, úgy, hogy a tészta ne lógjon ki a formából. A folpack segítségével kifordítjuk a kiflit a formából és az előkészített tepsibe fektetjük őket, egymástól egy picit távolabb.
Előmelegített sütőbe toljuk, és 180 fokon alul-felül sütéssel 15 perc alatt megsütjük. A kiflik ekkor még puhák és törékenyek, ezért a tepsiben hagyjuk kb. 5 percet pihenni, majd rácsra téve hagyjuk teljesen kihűlni. (Közben a külső része picit ropogóssá válik, de a belseje finom, omlós marad.) Porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.