Margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd a tészta többi hozzávalóit is hozzáadjuk, és jól összedolgozzuk. Folpackba csomagoljuk és kb. 15 percre a hűtőbe tesszük pihenni.
A tésztát ujjnyi vastagságú hengerekké formáljuk, majd abból kb. 4-5 cm-es darabokat vágunk, és a margarinnal kikent formákba nyomkodjuk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, 12 percig sütjük (akkor jó, mikor a széle kissé kezd barnulni). A kihűlt formákból kikocogtatjuk a megsült tésztákat.
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, hozzákeverjük az olajat. A kiflik végeit belemártogatjuk a csokiba, utána belehempergetjük a kókuszreszelékbe.
Egymás mellé, sütőpapírra téve hagyjuk, hogy a csokoládé megszilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.