Elkészítése: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét 15-20 dkg cukorral kemény habbá verem. Óvatosan belekeverem az 5 evőkanál lisztet, a sütőport, végül a kókuszreszeléket. A tésztát kivajazott,lisztezett tepsiben tűpróbáig sütöm (kb. 20-25 perc).
A krémhez a tojásságáját a maradék cukorral, a tejjel és a pudingporral sűrűre főzöm. Kihűlés után habosra keverem a margarinnal. Ezt a krémet kenem vastagon rá az addigra kihűlt gyönyörű, fehér, kókuszos piskótára. A tetejére kókuszreszeléket vagy reszelt csokit teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.