Elkészítés: A tészta hozzávalóit a megadott sorrendben összekeverjük, majd 2 cipót formálunk belőle. Ha a tészta nem akar összeállni, tegyünk bele 2-3 evőkanál tejet. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd beleöntjük a porcukrot, és addig keverjük, amíg a cukor elolvad (pár perc). Ezután fakanál segítségével elvegyítjük benne a kókuszreszeléket. A két cipót akkorára nyújtjuk, amekkora a tepsink, majd vékonyan kikenjük margarinnal a tepsit, és az egyik lapot belefektetjük. Erre rákenjük a tölteléket, a tetejére tesszük a másik kinyújtott lapot, amit villával megszurkálunk. Közepes lángnál 20 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejet elkeverjük a tojássárgákkal, a vaníliás cukorral, a liszttel, és sűrű krémet főzünk belőle, majd hagyjuk kihűlni. A porcukrot csomómentesen elkeverjük benne. Ezt a krémet rákenjük a kihűlt tészta tetejére, majd csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.