Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és belekeverjük a többi hozzávalót. E masszát kikent, kilisztezett tortaformában 160 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tojássárgákat a liszttel, a kakaóporral együtt elvegyítjük a tejben, s állandó keverés mellett lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a cukorral habosra kikevert margarint.
A kihűlt kókuszos piskótát megtöltjük a krémmel.
A csokimázhoz a kakaóport és a cukrot összekeverjük a tejjel, felforraljuk, és belevegyítjük a margarint. Amikor langyosra hűlt, bevonjuk vele a tortát.
Ezután 3 órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.