Elkészítés: A tésztához a puha margarint, a cukrokat és az almapépet géppel pár percig keverjük, majd mehet bele a többi hozzávaló, de innen már kézzel keverjük tovább.
190 fokra előmelegített sütőben, zsírpapírral bélelt lapos 33 cm x 30 cm-es tepsiben kb. 25 percig sütjük. (Tűpróba!) Kivesszük és hűlni hagyjuk.
A habot a vaníliás cukorral és a habfixálóval felverjük.
Egy másik tálban a puha gesztenyemasszát a margarinnal és a rumaromával, az almapéppel és a cukorral habosra keverjük, majd a tejszínhabbal óvatosan összeforgatjuk.
A kihűlt tésztát lekvárral megkenjük és rákanalazzuk a gesztenyés krémet. Nagy késsel elsimítjuk, a tetejét csokireszelékkel díszítjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.