Elkészítése: Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet, sót, margarint összedörzsöljük. Beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, majd annyi kefirt, hogy puhább, jól gyúrható tésztát kapjunk. Kinyújtjuk, hajtogatjuk. Hajtogatás után pihentetjük (akár egy éjszakán át). Második hajtogatás után szaggatjuk. Tetejét fehérjével megkenjük, sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben sütjük, 3-4 percig nagy lángon, majd takarékon kb. 20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.