Elkészítés: A 8 tojás sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverem. Hozzáadom a lisztet, a kakaót, a sütőport és a tojásfehérjéből felvert habot. Megsütöm. Ha kihűlt, pogácsákat szaggatok belőle, ezeket félbevágom, a belsejüket kikaparom.
A pudingot megfőzöm a tejjel és a vaniliás cukorral, kihűtöm. A margarint habosra keverem a porcukorral, ezt hozzáadom a pudinghoz. A krémet kétfelé veszem, az egyik felébe teszem a tésztatörmeléket. Ezzel ragasztom össze a pogácsákat, a másik krémmel körbekenem a sütit. Kókuszreszelékben megforgatom, étcsokit teszek a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.