Elkészítés: A tésztához habosra keverjük a tojássárgával elkevert cukrot és vizet. A habos masszához keverjük a lisztet, a kakaót és a sütőport. Hozzáadjuk még a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így elkészített masszát beleöntjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és előmelegített sütőben 190 foknál 25 percig sütjük.
A megsült tésztát hagyjuk kihűlni, és köralakú kiszúróval 3 cm-es köröket vágunk ki belőle.
A krémhez felforralunk 6 dl tejet, és belefőzzük a 2 dl tejben elkevert lisztet és a vaníliás cukrot. A margarint és a cukrot habosra keverjük, és hozzáadjuk a lehűtött főzött krémhez, ezután jól elkeverjük.
A krémmel bekenjük a tésztapogácsák oldalát, és meghempergetjük a kókuszreszelékben.
A csokoládémázhoz a margarint és a csokoládét gőz felett felolvasztjuk. Elkeverjük, a masszával bekenjük a sapkák tetejét. Hűtőszekrénybe rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.