Az újhagymát és a burgonyát mossuk meg, hámozzuk meg. A hagymát karikázzuk fel, a burgonyát vágjuk kockákra. Forrósítsuk fel a vajat, majd fonnyasszuk meg rajta a hagymát. Adjuk hozzá a krumplikockákat, és pirítsuk az egészet néhány percig.
Hintsük meg a burgonyát egy kevés pirospaprikával, keverjük el, majd öntsük fel az alaplével. Forraljuk fel, majd közepes lángon főzzük kb. 30 percig. Sózzuk meg, csorgassuk bele a tejszínt. Végül pürésítsük a levest botmixerrel. Újhagyma zöldjével, frissen őrölt borssal és friss kiflivel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.