Elkészítés: Lobogó sós vízben al dentére főzzük a tésztát kb. 10-12 perc alatt, majd leszűrjük.
Közben egy serpenyőt felhevítünk, ha a kezünket fölé tartva már érezzük a hőt, akkor beleszórjuk a vékony karikára vágott kolbászt. 2 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és a tejszínt, összeforraljuk, majd alacsony hőfokon további 3 percig főzzük, amíg kissé besűrűsödik.
Levesszük a tűzről, összekeverjük a szószt a fetával és az aprított bazsalikommal, majd összeforgatjuk a tésztával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, tetejét megszórjuk friss petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.