A krémhez a tejet, a cukrot és a pudingport csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Ezután kihűtjük. A zselatint langyos vízben megáztatjuk, a tejszínt pedig keményre verjük.
A kihűlt pudingos krémhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Apránként hozzáadagoljuk a tejszínt és a kihűlt zselatint. Habosra keverjük, és hűtőbe tesszük, amíg a kakaós lap elkészül.
A piskótához a tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük. A lisztet, a kakaóport, a pudingport és a sütőport összekeverjük. Majd hozzáadjuk az étolajat, és fokozatosan hozzákeverjük a száraz anyagok keverékét.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a masszát belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. A piskótát teljesen kihűtjük, majd 3 lappá vágjuk.
Az egyik lapot megkenjük meggylekvárral, majd rátesszük a krém harmadát. Rátesszük a második lapot, melyet szintén megkenünk lekvárral és krémmel, majd befedjük a harmadik lappal, amire szintén lekvár és krém kerül. Végül megszórjuk kókuszreszelékkel, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.