Elkészítés: A gombát megpucolom, kiveszem a szárát. Kivajazott tepsibe rakom. A hagymát apró kockára vágom és összekeverem a kukoricával, majd beletöltöm a gombafejekbe. A tejfölt összekeverem ízlés szerint ételízesítővel, és belekanalazom a gombafejekbe. Előmelegített sütőben 30 percig sütöm 180 fokon letakarva. Mielőtt kész lenne, leveszem az aludóliát, rászórom a sajtot, és visszarakom még kb. 5 percre.
Rizzsel, krumplipürével tálalom. Sütés előtt érdemes pici vizet is a gombák alá önteni. Ha valaki húsimádó, akkor darált húst vagy sonkát is tehet bele. Olcsó, gyors és egészséges étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.