Elkészítés: A hagymát finomra vágom, és olajon üvegesre párolom. Meghintem pirospaprikával, kevés vízzel felengedem, és pár mádospercig forralom. Ráteszem a kockákra vágott sertésoldalast és a vastagra karikázott kolbászt. Ráteszem a babérlevelet, a borsot, és kb. 20 percig párolom. Ezután kerül rá a káposzta. (Ha nagyon savanyú, kissé átmosom.) Ráteszem a finomra vágott csombort, felöntöm vízzel, hogy éppen ellepje. Kb. negyven percig főzöm lassú tűzön. Ezt követően teszem bele az árpagyöngyöt, még egy kevés víz kerül bele, és még húsz percig főzöm. Ha a kolbásztól és a káposztától nem elég sós, kissé utánasózom. Tálaláskor tejföl kerülhet rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.