A kurkumás csirkecomb elkészítéséhez egy mély tálban összekeverjük a joghurtot és a kurkumát, majd sóval, borssal ízesítjük.
A konyhakész csirkecombokat beleforgatjuk, légmentesen lezárjuk a tálat, és minimum 20 percig, de inkább néhány óráig hagyjuk pácolódni a húst.
Sütés előtt a pácból kivéve enyhén megtöröljük, majd tepsie vagy sütőedénybe tesszük, és lefedve 40 percig sütjük. Ezután levesszük róla a fedőt, és további 10 perc alatt készre pirítjuk.
Megjegyzés
A kurkumától aranyszínt kap a hús. Ízletes pl. okrás-kukoricás csatnival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.