A csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, majd megsózzuk. A hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre felvágjuk, a paradicsomot pedig nagyobb kockákra.
Kevés olajon megdinszteljük a felvágott hagymát, majd beletesszük a csirkecombfilét, és fehéredésig mindkét oldalán átsütjük, kevés vízzel felöntjük. Utána ízesítjük sóval, őrölt borssal, és kurkumával.
Fedő alatt készre főzzük (puhára), de előtte 5-10 perccel még ráöntjük a főzőtejszínt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és az apróra vágott kaprot, kevergetjük, míg az ízek teljesen összeérnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.