A pudingokat 3-3 dl tejben felfőzzük. Ha kész, akkor a vaníliásba a vaníliás cukrot, a puncsosba a rumaromát keverjük (még melegen). Megvárjuk még kihűlnek. A margarint a porcukorral habosra keverjük és kettéválasztjuk, és a kétfajta pudinghoz keverjük.
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá kezdjük verni, majd hozzáadagoljuk a cukrot. A tojássárgájákat habosra keverjük, majd fellazítjuk egy kis fehérjehabbal. A keverékbe beleforgatjuk a sütőporos kakaóporos lisztet.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és 2 lapot sütünk. ( én megmértem a masszát, és úgy feleztem el ) Majd a 2-2 lapot elvágjuk, így 4 lapot kapunk, majd betöltjük a krémmel. (A 3. lapra a maradék pudingokat kentem, először a vaníliásat, erre pedig a puncsosat, majd lefedtem a 4. lappal).
Az étcsokoládét megolvasztjuk az étolajjal és bevonjuk vele a sütemény tetejét. Egy órára hűtőbe tesszük, utána szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.