Elkészítés: A barnarizsnek kell 1 óra is, hogy megfőjjön. Alapjában ez egy roppanós rizs, tehát soha nem lesz vajpuha. A rizst egy kicsit megpirítottam 1 kis olívaolajon, majd 3 pohár vízzel indítottam. Lassú lángon hagytam a férjemre, 1 óra múlva kész volt az alap. Azt mondta, hogy még közben alá kellett öntögetni. Nem baj, hogy egy kicsit ragadós.
Egy kisebb-közepes fej hagymát, vele együtt a szezámmagot megpirítottam, majd rádobtam a lazacot, sóztam (ne sokat, mert a szójaszósz is sós), gyömbéreztem. Kicsit párolgattam, odakapattam, hozzáöntöttem a szójalevet, kevergettem, hogy essen szét a hal húsa. Akkor jó, amikor már barnulgat.
A főtt rizshez hozzáöntöttem a tejszínt és a kurkumát, megkapta a lazacot is, és még egy kicsit kevergettem kis lángon az egészet. A végén petrezselymet vágtam rá. Még egy kis citromlevet is elbírt volna, vagy igazi gyömbért a tálaláshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.