Elkészítés: Az előnyújtott leveles tésztából nagyobb méretű pogácsaszaggatóval korongokat szaggassunk ki, majd egy kisebb méretű szaggatót kicsit rányomva félig vágjuk be a tésztát. (Vigyázzunk, nehogy a tésztát teljesen átvágja a szaggató!)
Ezután sütőpapírral kibélelt tepsire, kicsit távolabb egymástól helyezzük el a korongokat. Mindegyiknek az alját villával kicsit böködjük meg, hogy sütés közben ne púposodjon fel.
Előmelegített, forró sütőbe tegyük be, majd pár perc alatt süssük szép pirosra. A sütőből kivéve hűtsük ki teljesen. (Ha netán mégis felpúposodna a tészta közepe, a sütőből kivéve, ujjal kicsit nyomkodjuk le, hogy elég hely legyen a tölteléknek.)
A mascarponét sóval, őrölt borssal és apránként hozzáadott tejföllel keverjük sima, krémes állagúra. (A tejfölt apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen a krém.) Ízlés szerint daraboljuk fel a füstölt lazacot, a keményre főzött tojásokat, a füstölt sajtot és a snidlinget. Ezután óvatosan keverjük össze az előzőleg kikevert mascarponés krémmel, majd tegyük be a hűtőbe pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a teljesen kihűlt tésztába kanalazzuk bele a lazacsalátát, majd a tetejét snidlinggel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.