Elkészítés: A lazacszeleteket megsózzuk, zsemlemorzsába mártjuk, és forró zsiradékban megsütjük. A körete hordóburgonya és brokkoli lesz.
A friss brokkolit forró, lobogó, szódabikarbónás vízben megforgatjuk (így szép zöld marad a színe). Hagyjuk lecsöpögni, és olvasztott vajban áthevítjük.
A póréhagymát és a színes paprikát felvágjuk. Ha a lazac megsült, kiszedjük, s az olívaolajra rátesszük a hagymát, üvegesre hevítjük., majd hozzátesszük a paprikát. Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel. Beletesszük a kagylót, s öntünk rá kevés vizet. Összeforraljuk, és fehérboros keményítővel bekötjük. Hozzátesszük a tejszínt és kiforraljuk.
A brokkolit és a burgonyát feltesszük a tálra, majd a színes ragu talapzatra feltesszük a lazacszeleteket. A brokkolit megszórjuk sajt- és sonkacsíkokkal, a burgonyát pedig petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.