A lazacot nagyon finomra vágjuk és összekeverjük a szintén finomra vágott metélőhagymával, valamint a durvára aprított, szárított olívabogyóval. A keveréket 30 percre a hűtőbe tesszük.
A rouille mártáshoz az összes hozzávalót összekeverjük és rövid ideig pihentetjük. Az elősütött baguette-et a csomagoláson szereplő útmutatásnak megfelelően sütőben megsütjük. Ízlés szerint rouille mártást simítunk a tányérokra.
A lazactatárt 4 ételformázó gyűrűbe töltjük, egyesével a tányérokra helyezzük, majd a gyűrűket eltávolítjuk. A tatárt szardellával és metélőhagymával díszítjük. A baguette-et felszeletelve kínáljuk a lazactatárhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.