Elkészítés: A halszeleteket besózzuk, s legalább fél óráig pihentetjük.
A szalonnát megpirítjuk, zsírjában megfonnyasztjuk a felkarikázott hagymát, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a meghámozott, felaprított paradicsomot, a felszeletelt zöldpaprikát és a gombát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt 15 percig pároljuk, s végül belekeverünk 2 dl tejfölt.
Enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, összekeverjük a tejfölös lecsóval, és sütőtálra terítjük.
A halszeleteket zsemlemorzsába forgatjuk, és felforrósított olajban kisütjük, s rárendezzük a tészta tetejére. Megkenjük a maradék 2 dl tejföllel, és
előmelegített forró sütőben az egészet pirosra sütjük.
Paradicsom- és paparikaszeletekkel, illetve petrezselyemmel díszíthetjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.