Elkészítés: A puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, melyeket egyenként jól elkeverünk. Ezután hozzákeverjük a mákot, hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, végül hozzáadjuk a tejet, a mazsolát, az őrölt mandulát, a vaníliás cukrot, és belereszeljük a narancshéjat. Végül a csipet sóval keményre felvert tojáshabot két részletben fakanál segítségével óvatos mozdulatokkal (hogy a hab kevésbé törjön) belekeverjük.
Közepes méretű kivajazott tepsiben sütjük 190 fokon 30 percig. Tetejét porcukorral megszórva, hidegen kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.