A libacombok bőrét beirdaljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Forró zsiradékon körbepirítjuk, felöntjük kevés libalevessel, ízesítjük 1 db. narancs levével, majd lefedve, lassan puhára pároljuk.
Ha puhára pároltuk a libacombokat, kivesszük a szaftból, lecsepegtetjük, ha szükséges, forró sütőben kicsit ropogósra sütjük.
Hasábburgonyával, narancs szeletekkel és a szaftban kissé átforgatott szilvával, banánszeletekkel tálaljuk.
A combokkal főzhetünk előzőleg levest, azt követően pirítjuk és ízesítjük a naranccsal. Ebben az esetben rövidíthetjük a főzési időt, valamint költségkímélő. Márton nap után karácsonyra is kitűnő étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.