A hozzávalókból sütök egy kerek piskótát. Egyben verem fel az egész tojásokat a cukorral (legkisebb fokozaton, inkább csak keverem), majd amikor nagyon kemény, beleforgatom a sütőporos lisztet.
A vajat vagy margarint habosra keverem a porcukorral, hozzáadom a pudingporból és tejből főzött, majd kihűtött sűrű pudingot, a kakaóport, a rumot, vagy rumaromát és együtt jól kihabosítom. A meggyből félreteszek 12 szép szemet, a többit kettévágom és a krémbe keverem. Előtte a krémből is veszek ki egy kis adagot a díszítéshez, amire a meggyszemek kerülnek.
A krémet a piskótára halmozom, elsimítom, az oldalát is bekenem vele. Hűtőbe teszem, lehűtöm.
Amikor hideg, elkészítem a tortabevonót a papíron írtak szerint és krémre öntöm. Azért kell jól lehűteni, hogy rögtön megdermedjen rajta a csoki. Ekkor ismét hűtőbe kerül, majd rányomom a krémrózsákat a közepére is egyet és mindegyikre teszek egy szem meggyet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.