Addig csipetnyi sóval és kevés cukorral keményre verjük tojásfehérjéket.
Amikor a tej már forrásban van, a felvert tojásfehérjét egy kanállal beleszaggatjuk. Mikor megemelkedik, megfordítjuk, majd egy szűrővel kiszedjük. Ebben a formában főzzük ki az összeset, majd elzárjuk a tűzhelyet a tej alatt.
A sodóhoz, a tojássárgájákat a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és csomómentesre keverjük egy kevés tejjel.
Ha ezzel megvagyunk, a forró tejet teszünk hozzá, aztán habverővel elkeverjük, majd a meleg tejhez öntjük, és összeforraljuk.
Ha elkészült, kihűtjük, majd tálkákba adagoljuk, a tetejére tetejére habot halmozunk, és mindet egy csipet fahéjjal meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.