A tésztához felforraljuk a vizet,belekeverjük a margarint, hozzáadjuk a lisztet, és felfőzzük. Ezután langyosra hűtjük, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. A tésztát elfelezzük és két lapot sütünk belőle. A tésztát vízbe mártott kanállal rakjuk a zsírral kikent magas falú tepsibe. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A tészta hólyagosra sül, mint a kis dombok.
A krémhez a tejet felforraljuk a pudingporral, majd beletesszük a csokoládét, a mézet és a margarint is. A langyosra hűlt csokoládés tölteléket rákenjük az egyik tésztára.
A habos réteghez a tejet elkeverjük a tejszínhabporral, és felverjük. A zselatint vízben feloldjuk, hozzáöntjük a tejszínhez, majd a habfixálót is hozzáadjuk, ezután robotgéppel habbá verjük. A kész habot a puding tetejére tesszük, majd beborítjuk a második lappal, és óvatosan megnyomkodjuk.
Az étcsokolédát vízgőz felett megolvasztjuk, elkeverjük benne a vajat és meglocsoljuk vele a sütemény tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.