Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a cukor felével, majd hozzáadjuk a vajjal együtt felmelegített tejet. Beleáztatjuk a felkarikázott kifliket, illetve egy kevés durvára vágott diót és reszelt citromhéjat is belekeverünk. Zsiradékkal kikent tepsit meghintünk zsemlemorzsával, majd erre halmozzuk a masszánkat. A darált diót összekeverjük a maradék cukor felével, és ezzel meghintjük. Az almákat meghámozzuk, és legyaluljuk vagy apróra vágjuk, összekeverjük cukros fahéjjal és rumban áztatott mazsolával. Ezt a diós rétegre simítjuk, és közepes lángon addig sütjük, amíg az alma megpuhul (kb. 15-20 perc). Végül a tojások fehérjét kemény habbá verjük, belekeverjük a lekvárt, és addig sütjük, amíg a hab barnulni kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.