Elkészítése: Elõször elkészítem a kelkáposztatekercs töltelékét: a tojást habosra verem, belekeverem a megtisztított és zúzott fokhagymát meg a fûszereket, ezután beleszórom a búzadarát, végül belekeverem a nagyon apróra vágott májpástétomot.
A kelleveleket megmosom, lecsurgatom, és egy pillanatra forrásban lévõ, enyhén sós vízbe teszem. Az újraforrástól számított 2 percig fõzöm. Szûrõben hagyom lecsurogni.
A kiterített kelleveleket egyenként megkenem a májas töltelékkel, majd szorosan felcsavarom, mint a rétest szokták. Egy lapos tûzálló tálba vagy kisebb tepsibe egymás mellé helyezem a keltekercseket.
A margarint megmelegítem, rászórom a lisztet, és habzásig hevítem, majd ráöntöm a tejet. Folyamatos keverés közben sûrûre fõzöm, megsózom, és belekeverem a tejfölt, de már nem forralom. Ezután ugyancsak belekeverem a közben felvert tojást, és a sûrû mártást rákenem a keltekercsek tetejére.
A tálat befedem, és legalább 25 percig párolom az elõmelegített, forró sütõben. A fedelét levéve megpirítom a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.