Elkészítés: A fehér- és lilakáposztát uborkaszeletelővel vékony csíkokra szeleteljük. A baromfi párizsit kockákra vagy vékony csíkokra vágjuk.
A tejfölt, a majonézt és a mustárt egy tálban jól összedolgozzuk. Belekeverjük a szeletelt fehér- és lilakáposztát meg a kockákra vagy csíkokra vágott baromfi párizsit, ízlés szerint fűszerezzük.
Ha a hozzávalókat előzőleg hűtőszekrényben tároltuk, akkor az étel azonnal is fogyasztható. Ám ha másnapig állni hagyjuk a hűtőben, szép halványrózsaszínű lesz a salátánk, és az ízek is összeérnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.