Elkészítés: A tésztát a leírásnak megfelelően megfőzzük, amíg elkészül, addig hozzáfogunk a tésztaszószhoz.
A hagymát és a fokhagymákat lereszeljük, és olívaolajon megdinszteljük. A gombákat megpucoljuk, felszeleteljük, és mehetnek a hagyma után. Sózzuk. A tarját felkockázzuk a kolbászt karikázzuk, és hozzáadjuk a gomba után, kevergetjük, fűszerezzük: babérlevél, oregánó, bors és egy kevéske cukor mehet bele.
Ha a gomba leve elfőtt, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a paradicsompürét is. Pár percig rotyogtatjuk kevergetve, és kész is.
Egy magasabb peremű tepsit olívalolajjal meglocsolunk, a leszűrt tésztát beleöntjük, elsimítjuk rajta az összes tésztaszószt, el is keverjük, majd 200 fokos sütőben 20 percet sütjük.
Még melegen reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.