Elkészítés: A lisztet, a mákot és a szódabikarbónát szárazon összekeverjük. A tojások fehérjét csipetnyi sóval kissé felverjük, a cukrot hozzáadva keményre verjük. A felvert fehérjéhez adjuk a tojások sárgáját, majd fokozatosan a lisztes keveréket.
Nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral, a papírt megkenjük olajjal. A tésztát rásimítjuk a papírra, majd 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A sütőből kivéve a papírral együtt feltekerjük a piskótát, és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, óvatosan szétbontjuk, és gazdagon megkenjük a dzsemmel. Visszatekerjük a tésztát, és 1 cm széles karikákra szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.