Elkészítés: A lisztet a vajjal gyorsan összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a darált mákot, a tojássárgákat, a tejfölt, a reszelt citromhéjat, és egynemű tésztává gyúrjuk. Ezután lefóliázva 1 órát hűtőben pihentetjük.
A tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, 3 mm vastagra kinyújtjuk, és 5 centi átmérőjű kerek pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, kihűtjük.
Közben a citrusmázhoz a szitált porcukrot a grapefruitlével és a narancslével simára keverjük, és kiskanállal a máktallérokra kenjük, kicsit elsimítjuk. Megszórjuk színes gyöngycukorral, és 30 perc szárítás után kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.