Elkészítés: Morzsold bele 1 dl tejbe az élesztőt, adj hozzá egy kiskanál cukrot, futtasd fel. A vajat keverd össze a tojásokkal, a cukorral és a maradék tejjel. A liszthez adj sót, az egészet öntsd egybe, és gyúrd össze őket. Formázz egy nagy cipót, és hagyd kelni kb. 40 percig. Lapítsd ki a tésztát, és formázz lapos cipókat. Közepüket nyomd ki egy kis pohárral. Hagyd újra 40 percig kelni. Melegítsd elő a sütőt, és süsd 180 fokon 10-12 percig. A megsült fánkokra önts fahéjas cukrot és ízlés szerint lekvárt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.