A piskótához szétválasztjuk a tojásokat. A sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, majd beleszitáljuk a szódabikarbónával elkevert lisztet és összekeverjük. Hozzáadjuk az eritritet és a vaníliás cukort is. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a masszába. Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral, kivajazzuk és beleöntjük a tésztát. 170 c fokon megsütjük tűpróbáig.
A piskótát hagyjuk kihűlni teljesen egy helyen elvágjuk középen.
A pudingot a csomagoláson található előírás szerint tejjel megfőzzük. A margarint áttörjük a cukorral, a habot felverjük a habfixálóval. A kihűlt pudinghoz hozzádolgozzuk a margarint, majd adagokban hozzáadjuk a málnát. Ha szükséges, adunk hozzá kevés málna színezéket hogy szép színe legyen.
A krémmel megtöltjük a piskótalapot. A krémből a torta tetejére és oldalára is hagyunk. Kívül is szépen eldolgozzuk, megszórjuk gyöngyökkel, málnával, csokidarabokkal, vagy amivel szeretnénk. Tetejét habbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.