Elkészítés: Egy nagyobb tálba tesszük a tojást és a cukrot, majd felverjük jó habosra. Utána kanalanként hozzáadagoljuk a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt, kikent tepsibe simítjuk a tésztát, előmelegített sütőben megsütjük. Ha megsült, még melegen feltekerjük.
A krémhez a pudingot simára keverjük a cukorral és 1 dl vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük és felfőzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot, és egyenletes krémmé dolgozzuk össze.
Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a málnát.
A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük néhány órára.
Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.